top of page

ANDERE VERKEERSOVERTREDINGEN

Uw advocaat biedt u een strenge en kwaliteitsvolle verdediging voor de politierechtbank van Brussel (of elders in België, ongeacht het misdrijf waarvoor u wordt vervolgd. 

GettyImages-803854980_edited.jpg

Het advocatenkantoor BeLaw Brussels vertegenwoordigt zijn cliënten voor de politierechtbank voor alle soorten misdrijven: snelheidsovertredingen, rijden onder invloed, rijden onder invloed van verdovende middelen, telefoon achter het sturen, vluchtmisdrijf… maar ook voor dodelijke verkeersongevallen of verkeersongevallen met zware lichamelijke letsels als gevolg.

 

Voor 'lichte' misdrijven is het vaak noch verplicht noch noodzakelijk om samen met uw advocaat voor de politierechtbank te verschijnen.

De advocaat kan u vaak vertegenwoordigen om u naar uw werk te krijgen of als u op het moment van uw hoorzitting in het buitenland bent.

In elk geval zal uw advocaat samen met u beoordelen of het nodig is om met hem in de rechtbank te verschijnen.

 

Een dagvaarding ontvangen om voor de politierechtbank te verschijnen kan soms stressvol zijn.

 

Hiervan bewust zijnde, zal uw advocaat de tijd nemen om naar u te luisteren, samen met u een echte verdedigingsstrategie uit te werken en al uw vragen te beantwoorden, zowel voor, tijdens, als na de zitting.

Uw advocaat zal u ook informeren over het bedrag van zijn erelonen vanaf de eerste afspraak.

Als het voertuig waarmee de overtreding is begaan verzekerd was door rechtbijstand op het moment van de feiten - en dit, zelfs als u van voertuig bent veranderd of als u uw verzekeringscontract inmiddels hebt opgezegd - dekt uw verzekering de kosten en erelonen van de advocaat van uw keuze.

 

U hoeft uw advocaat dus niet te betalen!

Aarzel niet om contact op te nemen met BeLaw Brussel als u hulp en advies wilt van advocaat met ervaring voor de politierechtbank.

bottom of page